Auto servis i šlep služba MIKOM Prijepolje

RENT A CAR PRIJEPOLJE.

RENT A CAR - PRIJEPOLJE

NEKA VAŠE PUTOVANJE BUDE NEZABORAVNO SA RENT A CAR PRIJEPOLJE

RENT A CAR Prijepolje – Pozovite nas 065 2022222

U potrazi ste za pouzdanim i povoljnim rešenjem za iznajmljivanje automobila u Prijepolju i okolini? Ne tražite dalje! Rent-a-Car Prijepolje je vaša destinacija broj jedan za sve vaše potrebe iznajmljivanja automobila.

Sa našim širokim spektrom vozila, konkurentnim cenama i vrhunskom uslugom, obezbeđujemo da vaše iskustvo iznajmljivanja automobila bude jednostavno i udobno. Bez obzira da li ste poslovni putnik, turista ili lokalni stanovnik koji želi da unajmi automobil za posebnu priliku, mi smo tu da vam pružimo vozilo koje vam najviše odgovara.

Šta nas izdvaja od drugih? Evo nekoliko razloga zbog kojih treba da izaberete Rent-a-Car Prijepolje:

  1. Širok izbor vozila: Naš vozni park sadrži različite modele automobila kako bismo zadovoljili različite potrebe naših klijenata. Bez obzira da li vam je potreban kompaktni automobil za gradsku vožnju, prostrani kombi za porodični izlet ili luksuzno vozilo za posebne prilike, imamo pravo vozilo za vas.

  2. Povoljne cene: Svesni smo da je cena važan faktor prilikom izbora rent-a-car usluge. Zato smo posvećeni pružanju konkurentnih cena koje odgovaraju svakom budžetu. Naš transparentni pristup cenama osigurava da ne postoje skriveni troškovi i da ćete dobiti najbolju vrednost za svoj novac.

  3. Lako rezervisanje: Rezervisanje vozila kod nas je jednostavno i brzo. Na našem veb-sajtu možete pregledati naš vozni park, uporediti cene i odabrati vozilo koje vam odgovara. Takođe, naša ljubazna korisnička podrška je uvek spremna da vam pomogne pri rezervaciji i odgovori na sva vaša pitanja.

  4. Fleksibilnost: Shvatamo da se planovi mogu promeniti i da vam može biti potrebno produženje iznajmljivanja ili promena vozila. Naša fleksibilnost omogućava vam da prilagodite svoje rezervacije prema vašim potrebama, pružajući vam maksimalnu slobodu i udobnost.

  5. Prijateljska usluga: Naš tim stručnih i ljubaznih profesionalaca posvećen je pružanju vrhunske usluge. Tu smo da vam pomognemo u izboru vozila, pružimo vam informacije o najboljim rutama i atrakcijama u Prijepolju i okolini, kao i da vam obezbedimo sve što je potrebno za sigurnu i udobnu vožnju.

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mestu, i zato se trudimo da premašimo vaša očekivanja u svakom pogledu. Rent-a-Car Prijepolje je vaš pouzdan partner za iznajmljivanje automobila u Prijepolju i okolini.

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam olakšamo putovanje!

Marko Divac

Vlasnik, MIKOM kompanije

0 +

Rentiranih vozila

0 %

Zadovoljstvo korisnika

0 +

Godina iskustva

0 +

Naših vozila

OUR PRICING

OUR BEST PRICING.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

MOTORCYCLE TOWING

$100

/Per first 10 miles

CAR TOWING

$200

/Per first 10 miles

LUXURY TOWING

$300

/Per first 10 miles

CAR TOWING

$200

/Per first 10 miles

MOTORCYCLE TOWING

$100

/Per first 10 miles

LUXURY TOWING

$300

/Per first 10 miles

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, ne ustručavajte se da nas pozovete!

RENTIRANJE AUTOMOBILA PRIJEPOLJE

ČESTA PITANJA.

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam olakšamo putovanje!

Da biste iznajmili automobil, morate biti stariji od 21 godine (za određene kategorije vozila može biti potrebno da budete stariji od 25 godina), imati važeću vozačku dozvolu i posedovati kreditnu karticu.

MI SMO DOSTUPNI 24 ČASA TU SMO DA VAM POMOGNEMO.

Šlep služba MIKOM vam je na raspolaganju sa dolaskom na mesto intervencije 24h dnevno, 365 dana u godini, pozovite nas na +381607444755.

NAŠ TIM

UPOZNAJTE NAŠ TIM PROFESIONALACA.

Marko Divac

Direktor

Nemanja Petrić

Auto servis

Ivan Mihajlović

Vozač

Ivan Mihajlović

Vozač

VOŽNJA UDOBNOSTI I SLOBODE.

IZNAJMITE AUTOMOBIL PRIJEPOLJE

×